PUURS, provincie Antwerpen.
Naar stedenlijst BelgiŽ / Luxemburrg. Naar kaart met de provincies. Naar uw accommodatie.
 

Sint-Pieterskerk
De barokke kerk heeft een gotisch koor en een bijzonder sierlijke westtoren. Het interieur omvat een communiebank, altaren en biechtstoelen.

Omgeving  
Breendonk, 6 km ZO
Dicht bij Willebroek ligt het voormalige Fort van Breendonk, dat zeer berucht werd in de Tweede Wereldoorlog als concentratiekamp voor verzetsstrijders en als 'Durchgangslager' voor Belgische joden. Er is een monument voor de nazi-slachtoffers.

Ruisbroek-Sauvegarde, 5 km NO  
Bij de neogotische herbouw van de Onze-Lieve-Vrouwkerk bleef de uit de 18de eeuw stammende westtoren bewaard. De pastorie dateert uit 1650. In het Oude Gemeentehuis is een museum ondergebracht, De Bres, dat gewijd is aan de overstromingsramp van 1976, waarbij Ruisbroek zwaar werd getroffen.
Internet
: http://www.puurs.be/

 ** Uw accommodatie  in BelgiŽ
   kunt U goed boeken via Hotels/Booking/BelgiŽ. Er zijn 5877 accommodaties online boekbaar.
 ** Uw accommodatie in Luxemburg
    kunt U goed boeken via Hotels/Booking/Luxemburg. Er zijn 300 accommodaties online boekbaar.
   
 ** Booking is meer dan alleen hotels: zie eens ĒAlle accommodatietypesĒ ůf kies direct:
    Appartementen - Resorts  - Villa's  - Hostels  - Accommodaties met onsen - Bed & Breakfasts  - Pensions  - Motels  - Ryokans  -  Vakantieboerderijen  - Vakantieparken  - Campings  -  Botels  - Herbergen  -  Aparthotels  -  Vakantiehuizen  -  Lodges  - Accommodaties bij particulieren  -  Landhuizen  -  Luxe tenten  - Capsulehotels  -  Lovehotels  - Riads  - Luxe Chalets.  

Algemene informatie over BelgiŽ
Algemene informatie over Luxemburg